Een winkel van wijnliefhebbers, voor wijnliefhebbers

Een kleine, maar gezellige winkel waar liefhebbers nieuwe wijnen kunnen ontdekken. Dat is à demain. Een winkel waar ik mijn passie deel met mensen die van goeie wijn houden.

De geschiedenis van A Demain

De liefde voor wijn stroomt door mijn bloed. Tijdens familiereizen in de jaren ’90 gingen we steevast op zoek naar lekkere wijnen, die we thuis bottelden. Dat was altijd een speciale gelegenheid. Daarna ondernam ik zelf verschillende reizen richting de Franse wijnstreken mét bijhorende proefsessies, uiteraard. Daar heb ik zelfs eens mogen deelnemen aan de oogst. Later besloot ik om een professionele opleiding te volgen tot wijnkenner. Ik verdiepte mezelf ook in de wijnhandel, en zo is à demain ontstaan.

Voor topwijnen kom je naar A demain

Het doel van à demain, de winkel en de website is om mijn passie met jou te kunnen delen. Ik maak nog steeds reizen om nieuwe wijnen te kunnen ontdekken. Daarom leeft het aanbod van à demain ook: wijnen komen en gaan naargelang de seizoenen, mijn nieuwe ontdekkingen, de vraag van de klant, … 

Wil jij nieuwe wijnen ontdekken? Maak een afspraak om de winkel te bezoeken, bezoek onze open flesdagen of boek eens een degustatie. 

Welkom in de wereld van lekkere wijnen!

Assortiment

Een lekkere wijn kiezen, hoe begin je er aan? In ons assortiment vind je wijntjes die je zeker en vast zullen smaken. Bekijk het aanbod online of kom eens langs in de winkel. Daar kan ik je professioneel advies geven over de verschillende soorten wijn. Of boek eens een degustatie, dat is een leuke manier om snel vele lekkere wijnen te ontdekken.

Ontdek ons top assortiment