Zeg het met een wijntje

Zoek jij nog een leuk cadeau voor familie, vrienden, partner, collega’s of je werknemers? Bij à demain vind je wat je zoekt! Een leuke fles wijn, een wijnpakket, … Hieronder vind je wat inspiratie voor hét perfecte wijnkado. Wil jij nog iets anders? Ik sta open voor leuke ideeën en denk graag met je mee!

Geef een fles wijn cadeau

Een zelf gekozen fles wijn is altijd een leuk cadeau. Bij à demain vind je niet alleen de leukste wijnen om cadeau te geven, je kan ook bij ons terecht voor leuke geschenkverpakkingen! Deze zijn beschikbaar in verschillende groottes, zowel in karton als hout. 

Geen idee welk wijntje je moet geven? Wij helpen je graag verder in de winkel. Je kan natuurlijk ook een geschenkbon van à demain geven. Daar maak je elke wijnliefhebber gelukkig mee!

 

Stel een wijnpakket samen als geschenk

Eentje is geentje, dat weet jij als fervente wijnliefhebber. Daarom vind je verschillende geschenkboxen in onze winkel. Deze boxen heb ik zelf samengesteld met wijntjes die altijd smaken. Je kan ook zelf je boxen samen stellen. Kom langs in onze winkel of neem contact met me op, dan maken we samen het ideale wijnpakket.

Schenk eens een wijnvat

Als je nog een heel origineel geschenk zoekt: wat denk je van een houten wijnvat? Deze wijnvaten zijn leeg en gebruikt. 

Houten wijnvaten zijn zeer populair als decoratie. Maar, ook doe-het-zelvers kunnen aan de slag met wijnvaten en toveren deze om tot de mooiste meubelstukken en bloembakken. Neem contact met me op ivm de mogelijkheden.